Asparges i spekeskinke:
Rens aspargesen og kutt av rotenden.
Forvell i kokende vann 3-5 min,
avhenger av tykkelsen på aspargesen.
Noen mener at man bør skylle aspargesen i kaldt vann,
for å stoppe kokeprosessen,
men jeg foretrekker å ha den varm.
Bunt sammen en stav av parmesanost og en asparges,
og surr dem sammen med en skive spekeskinke.
I mellomtiden har du laget bruschetta og smurt på et godt lag
med philadelphiaost.
Dander en bunt asparges på toppen.
Bruschetta lager du slik:
Skjær tykke brødskiver av et godt brød
(bruker du kneipp her fortjener du at det smaker høgg)
Gjerne grovt landbrød, olivenbrød eller et annet som smaker godt.
Legg dem i en ildfast form, dynket i olivenolje og strø på salt. Og finhakket hvitløk.
Bruk Maldon eller en annen grov type salt.
Del cherrytomater i to (så mange du tror du orker) og legge dem i formen
sammen med brødskivene.
Grilles eller stekes i ovn...220 grader i ca 10 min.
Fordel på tallerken og smør bruschettaene med tapenade før du legger tomatene på.
Serveres gjerne med en kald hvitvin.
Enjoy!
søndag 10. juli 2011
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar